O SIMPOZIJU

Fakultet za edukaciju i humanističke nauke Internacionalnog Burch univerziteta u saradnji s British Council-om i Studentskim parlamentom Internacionalnog Burch univerziteta organizuje 5. studentski simpozij, koji će se održati 23. aprila 2018. godine. Iza sebe imamo uspješno organizovana četiri simpozija ali sa nešto užim izborom tema, pa Peti međunarodni studentski simpozij predstavlja prekretnicu zbog svoje multidisciplinarne orijentacije i uske povezanosti sa veoma raznolikim temama u oblasti humanističkih, društvenih i prirodnih nauka. Stoga, pozivamo studente kako iz zemlje tako i iz inostranstva da pošalju radove/postere na neku od tema unutar  navedenih oblasti.

Rok za prijavu sažetaka je 8. april 2018., a rok za dostavu dovršenih radova je 20. maj 2018. Svi sažeci bit će objavljeni u online knjizi sažetaka, a odabrani radovi će se objaviti također online 15. jula 2018. godine u Zborniku radova 5. internacionalnog studentskog simpozija.

Svi učesnici i gosti imat će priliku da provedu nezaboravan dan na Internacionalnom Burch univerzitetu, razmijene ideje, steknu nova poznanstva i razviju nove sposobnosti. Događaj će biti upotpunjen seminarom Web-based Learning in Environment in Education koji će održati profesori dr. Marije Fernández Raga i dr. Joséa Antonia Resines Gordaliza, kao i posebnim gostima i zabavnim sadržajima.